Изи Финанс със страхотни летни отстъпки по кредитите

01.01.1970


Лятото е в разгара си, но вие сте решили да пропуснете почивката тази година. Отложили се плануваните разходки през уикендите и пътешествията до близки и далечни дестинации. Отложили сте… лятото! И то не защото не искате да отидете на почивка, а защото няма откъде да си набавите малко допълнителни финансови средства, за да го направите.


А знаете ли, че не е необходимо да се лишавате от летните си забавления? Достатъчно е просто да поискате бърз кредит от кредитна компания Изи Финанс и да поемете към мечтаната дестинация.


Защо сега и защо от  Изи Финанс/Мини Заем?


От 25.07 до 15.08.2020 година от небанковата финансова организация стартират лятна промоционална кампания „Спаси Лятото”. В периода на кампанията всеки, който се нуждае от сума до 3000 лв.  и кандидатства за нея може да получи своя бърз кредит с отстъпка от разходите в размер от 15%.


Каква е вашата полза?


Получавате финансирането, от което имате нужда веднага и в размер, който ви устройва.

Използвате кредита, както на вас ви харесва.

Спестявате 15% от разходите по усвояването на заема.

Кога и как можете да вземете своя бърз кредит с 15% отстъпка?

Изчаквате старта на лятната промоционална кампания на Изи Финанс /Мини Заем (25.07- 15.08. 2020). Влизате на страниците на кредитната компания и попълвате формата за заем. От компанията ще разгледат кандидатурата ви в рамките на няколко минути и ще ви дадат отговор. При одобрение ще ги преведат парите по сметка, която посочите. Цялата процедура (от попълването на формата за кредит до превода на парите) няма да ви отнеме и ден. А вие ще имате средствата, с които да изкарате едно страхотно лято.

Не се налага да посещавате офисите на кредитора лично, не се налага да обяснявате как ще усвоите кредита, нито има изисквания да сте клиент на Изи Финанс. От лятната промоция с 15% отстъпка от разходите могат да се възползват както редовни, така и напълно нови клиенти.


Побързайте, старта на лятната промо кампания наближава!


Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76