Изи Финанс зарадва своите клиенти със специална пролетна кампания

01.01.1970

 

Предстоят едни от най-обичаните пролетни празници, а парите ви вече са на привършване? Искаше ви се да се съберете с роднини и приятели, но портфейла ви е празен, а великденските бонуси се превърнаха в мечта?

 

Не гледайте тъжно и не изпадайте в депресия, а се възползвайте от специалната пролетна кампания на ИзиФинанс!

 

Да, правилно прочетохте! Още можете да осъществите всичките си планове и да изкарате страхотни празници!

 

Какво предлагат от ИзиФинанс?

 

Специалната пролетна кампания на кредитната компания стартира на 13април и приключва на 6 май и е предназначена за както за редовни, така и за нови клиенти.

 

За да се възползвате от специалната 30% отстъпка от оскъпяването на заема е необходимо просто да кандидатствате в периода, в който е валидна промоцията и да изберете един от двата продукта на кредитната компания (кредит на вноски или заем до заплата).

 

Има ли специални условия при кандидатстването за пролетната кампания?

 

Начинът на подаване на заявление за кредит е стандартният - влизате на страниците наminizaem.bg  и easyfinance.bg, избирате един от двата продукта, посочвате желаната сума, попълвате формата и я изпращате онлайн. Разликата е, че ако заявите желание за заем в периода на пролетната кампания (от 13.04 до 06.05) ще се възползвате от 30% отстъпка от оскъпяването на заема (лихвите ви по заема ще са по-малки).

 

Всеки ли може да се възползва от пролетната кампания?

 

От специалните промо условия могат да се възползват всички, които имат желание, без значение дали са нови или редовни клиенти, така че „да”, и вие можете да кандидатствате и да се възползвате от 30% отстъпка по кредита.

 

Не губете нито миг повече, поискайте своя заем в периода от 13.04 до 06.05 и се възползвайте от 30% отстъпка от оскъпяване на кредита!

 

Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76