Есенна промоция за бързи кредити от Изи Финанс

01.01.1970

 

Всеки търси начин да си набави нужните му финансови средства, с които да покрие разходите си за месеца. Заплатите не стигат, за да се подготвим за наближаващата зима, да платим всички сметки, да закупим всичко необходимо за децата за училище.

 

Опитваме се да пестим, но винаги още нещо за плащане, още нещо за купуване, още нещо, и още нещо… и така до следващия месец.

 

Ако и вие всеки път се питате как да се справите финансово, ние имаме новина за вас!

 

Кредитната институция Изи Финанс стартира страхотна есенна кампания с отстъпки от 30% от разходите за бързи кредити!

 

Кампанията е предназначена за всички клиенти на EasyFinance.bg(и нови и редовни). Единственото условие за получаване на отстъпката е да кандидатствате за някой от финансовите продукти, които предлага кредитната организация в рамките на есенната си промоция (от 24.09 до 07.10.2017 година).

 

Имате ли нужда от онлайн кредит с по-ниска лихва? Кандидатствайте за кредити от 24.09 до 07.10 и се възползвайте от изкусителната отстъпка от 30% за всички кредити на кредитната институция.

 

Понякога всички имаме нужда от малко финансова помощ, която да дойде в точния момент. Всички имаме нужда от приятелска ръка, която някой да ни подаде, когато най-много се нуждаем.

 

От ИзиФинанс са наясно, че есента е сезонът, в който най-много се нуждаем от допълнителни финансови средства и тъкмо затова стартират есенната си промоция.

 

Имате ли нужда от кредит с изгодна лихва не се колебайте, а вземете своя заем от Изи Финанс!

 

Влезте на сайта на кредитната компания от 24.09 до 07.10, изберете сумата, която искате да ви бъде отпусната и кандидатствайте. До няколко часа парите ще бъдат по сметката ви, а вие ще се възползвате от предложенито за по-ниски лихви за кредит до заплата и кредит на вноски.

 

Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76