Изи Фианс /Mini Zaem/ с примамливи отстъпки по кредитите тази есен

01.01.1970

  


Есента е един от най-красивите сезони, но е и един от най-натоварените финансово периоди от годината. Подготовката на учениците за училище, ремонтите в къщи или по колата преди началото на зимата, повишени битови разходи и още, и още, и още.

И колкото повече време минава, толкова повече се притеснявате, че нямате средствата, с които да осигурите всичко необходимо за семейството си.

Спокойно! И тази есен от Изи финанс /MiniZaem.bg? са до вас и ви подават ръка, за да можете да реализирате всичките си планове без притеснения.

За всички вас, които имате нужда от малко финансово спокойствие, от 09.10 до 30.11.2021 година небанковата кредитна компания стартира есенната си промо кампания, по време на която всеки, който поиска бърз кредит на вноски заем  или заем до заплата ще го получи с 20% от разходите.


Какво е необходимо, за да се включите в есенната кампания с отстъпки на Mini Zaem?

Ами това е най-хубавото. Единственото, от което имате нужда, за да вземете онлайн заем с 20% отстъпка е само желание и достъп до платформата на кредитната организация.

Кандидатстването става по познатия ви начин - през интернет и само с лична карта. Влизате в платформата на кредитната компания по време на промо кампанията, решавате какъв да е размерът на сумата, която искате и кандидатствате.

Заявката ви се обработва буквално за няколко минути и при одобрение получавате заема (без значение дали е на вноски или до заплата) до няколко часа и с 20% намаление от разходите.

Не е нужно да посещавате офиси на компанията лично, нито да представяте купища документи, а най-хубавото е, че можете да осигурите средствата, които са ви нужни на момента и с много изгодна отстъпка при погасяването на кредита.


Имате нужда от финансова помощ, за да се подготвите за зимните месеци?

Тогава побързайте и заявете желанието си за онлайн кредит от Изи Финанс / Мини Заем/ с 20% отстъпка. Не забравяйте, че за да получите кредит с отстъпка трябва да сте кандидатствали за него в рамките на есенната промо кампания – от 09.10 до 30.11.2021 година.


  

Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76