Изи Финанс с ново понижение на начисляваните разходи по заемите, които предлага

01.01.1970

 

Изи Финанс /Мини Заем е организация, която е добре известна на родните потребители, които вече близо десет години се възползват от кредитните продукти, които от компанията предлагат.

С всяка изминалата година лоялните клиенти на компанията се увеличават и това се дължи основно на политиката на Изи Финанс, които вярват, че клиентите им заслужават още по-добро обслужване и по-ниски разходи по кредитите, които усвояват.

Усилията, които полага компанията, за да работи в посока намаляването на разходите дава резултат и това е видно от кредитния калкулатор Izbiram.bg, който сравнява разходите по кредити до 12 месечни вноски. Според кредитния калкулатор, EasyFinance.bg и MiniZaem.bg предлагат бързи заеми до 10, 11 и 12 вноски при най-ниски разходи и се нареждат в Топ 3 сред кредитните организации, които предлагат най-ниски разходи при заеми от 2 до 9 месечни вноски.

Като небанкова компания, ориентирана в посока предоставянето на все по-добри условия на своите клиенти, от началото на юни  намалиха с още 8% разходите по краткосрочните заеми на вноски от 10 до 18 месеца.

Намалението е по-съществено при кредитите на вноски, тъй като според кредитната компания тъкмо разходите, които компаниите начисляват при кредити на повече вноски са прекомерно високи.

Намалявайки начисляваните разходи по кредити от 10 до 18 вноски от компанията се надяват, че с примера си ще вдъхновят и останалите банкови и небанкови кредитни организации, които да ги последват и заработят в посока реално намаление на разходите по кредитните продукти, които предлагат.

За Изи Финанс е важно техните потребители да могат да получат желания кредит бързо и при възможно най-добрите за тях условия.

Затова предвиждат в най-скоро време да променят както срока на погасяване, така и максималния размер на кредитите на вноски, които предлагат. В близките месеци всеки клиент на кредитната компания, който има нужда от кредит на вноски ще може да получи такъв в размер до 3000 лв. при максимален срок на погасяването до 24 месеца.


    


Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76