Коледна промо кампания

01.01.1970


И тази година от Изи Финанс са подготвили  изненада за своите клиенти. Финансовата институция стартира станалата вече традиционна промо кампания за Коледните и Новогодишни празници.


Кампанията започва на  27.11 и приключва на 26.12. През този месец всеки, който бъде одобрен за кредит ще го получи с отстъпка от 15 % от разходите.


Защо да поискате кредит с отстъпка от EasyFinance.bg / MiniZaem.bg ?


От компанията са наясно колко тежка беше 2020 година за всички. COVID пандемията се отрази сериозно на финансовото състояние на хиляди български семейства. Със стартирането на промо кампанията си за Коледа, от кредитната организация се надяват да могат да помогнат на повече семейства да посрещнат празниците спокойно и без финансови притеснения.


Как да поискате заем с 15 % намаление?


Влизате на страниците на кредитната компания в периода на промо кампанията (27.11 - 26.12.2020 година). Избирате вида заем (до заплата или на вноски), избирате сумата, която искате да ви бъде предоставена и след одобрението за кредит  го получавате с 15% намаление от разходите по изплащането  му.


За да се възползвате от намалението на кредитните продукти, които от Изи Финанс предлагат не е необходимо да сте редовен клиент. Просто трябва да поискате заем в периода на промо кампанията и ще го получите с отстъпка.


Искате ли да посрещнете Коледа, без да се притеснявате, че парите няма да ви стигнат? Искате ли да зарадвате близките си с хубави подаръци и да ви останат средства, за да покриете битовите си нужди без проблем? А искате ли да вземете заем в размера, който ви е нужен, но да върнете с 15% по-малко?


Не мислете дълго, защото Коледата чука на вратата! Поискайте своя заем в периода от 27. 11 до 26.12. 2020 година и се възползвайте от отстъпката при погасяването му.


Посрещнете празниците както винаги сте си мечтали и без финансови притеснения.


Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76