Мини Заем празнува десетия си рожден ден

01.01.1970

   

От Мини Заем сме изключително щастливи, че вече десет години ни се доверявате и ни избирате за ваш доверен кредитен партньор. За да ви покажем признателността си, решихме да отбележим рождения си ден, като ви направим специален подарък.


По случай десет години от отпускането на първия ни кредит стартираме специална промо кампания, която ще продължи през целия месец март. През този период на всеки, който желае да получи кредит до заплата или на вноски ще приспадаме 10% от разходите.


Това е нашият начин да благодарим на всички вас, нашите приятели и клиенти за подкрепата и доверието, което ни оказвате цели десет години.


Как успяхме не само да се задържим на силно конкурентния кредитен пазар, но и да се превърнем в една от водещите кредитни компании?


Няма да ви лъжем, не беше лесно. Но още в самото начало знаехме, че искаме да можем да предлагаме кредитни услуги при прозрачни и изгодни условия. Затова работихме упорито година след година, за да спечелим доверието на всеки един клиент, като му покажем, че онлайн кредитите не са нещо лошо, стига да се предлагат при ясни и напълно открити условия.


С всяка следваща години разработвахме нови кредитни продукти, които да са по-изгодни и успешни от предходните. Организирахме и продължаваме да организираме и провеждаме различни промо кампании, в които предлагаме допълнителни отстъпки за редовни и нови клиенти.


Пътят беше труден, но днес можем с гордост да кажем, че Мини Заем е сред кредитните компании, които предлагат кредити до заплата и на вноски при едни от най-изгодните условия. Горди сме, че според кредитния калкулатор Izbiram.bg за поредна година сме на челна позиция и предлагаме заеми на вноски от 6 до 12 месеца при най-изгодни условия.


Но ние знаем, че без вас, нашите приятели и партньори нямаше да стигнем до тук. Затова искаме простичко да ви благодарим, като приспаднем 10% от разходите по всеки кредит, който поискате през целия месец март.  

Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76