MiniZaem.bg със страхотни намаления по кредитите тази Коледа

01.01.1970

 

Празниците наближават и децата вече обсъждат помежду си какво ще си поискат от Дядо Коледа. Половинката разглежда различни оферти за мини екскурзии до Коледния базар във Виена и старателно разглежда сайтове за пазаруване. А вие се чудите как да се справите с битовите сметки и да ви останат достатъчно пари, за да сбъднете желанията на всички.

Е, няма защо да се тревожите толкова, защото от кредитна компания Изи Финанс имат приятна изненада за всички свои редовни и нови клиенти.

За пореден път в рамките на годината от небанковата финансова организация стартират промоционална кампания с много добри отстъпки от разходите, начислени в погасителния план.

Зимната кампания на Изи Финанс стартира на 26.11 и приключва на 26.12. 2021 година. Ако кандидатствате за малък заем до заплата или на вноски пред този период, при одобрение той ще ви бъде отпуснат с 25% отстъпка от разходите.


За кого е предназначена зимната промо кампания?

Краткият отговор е: „За всеки, който има нужда от малко, но навременна финансова помощ, за да посрещне празниците спокойно”.


Как да се възползвате от промоционалните отстъпки на Изи Финанс?

Единственото, което трябва да направите е да поискате своя заем с отстъпка в рамките на промо кампанията. Просто влизате на онлайн платформата на кредитната компания от 26. 11 до 26.12. 2021 година, посочвате вида за кредита (до заплата или на вноски), избирате сумата, която искате да ви бъде отпусната и… кандидатствате.

Самото кандидатстване по нищо не се различава от стандартното. Заявката за заем правите изцяло онлайн, отговор дали сте одобрени получавате до няколко минути, а парите ви са при вас до няколко часа. И можете спокойно да започнете да ги харчите както намерите за добре.

Затова, имате ли нужда от малка, но навременна финансова помощ, за да изкарате една спокойна и незабравима Коледа и Нова Година, не му мислете дълго, а вземете своя кредит с 25% отстъпка от 26.11 до 26.12.2021 година от www.MiniZaem. bg


Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76