Възползвайте се от страхотните намаления на Изи Финанс !

01.01.1970

     

И тази есен Изи Финанс /MiniZaem.bg/ зарадва своите нови и редовни потребители с  намаления на разходите при усвояване на техните кредитни продукти.

Искате ли и вие да се възползвате от отстъпките на Изи Финанс? Ето какво е нужно да направите!

Просто трябва да влезете на уебсайта на MiniZaem.bg в рамките на промо кампанията, да бъдете одобрен за заем и да го получите с 15% намаление на разходите.

Кога стартира есенната промо кампания на кредитната компания?

Времето, в което можете да поискате и получите заем с 15% отстъпка е ограничено, тъй като кампанията  приключва на 22.10.2019г.

Кой може да грабне страхотните отстъпки?

В промо кампанията могат да участват всички, които желаят да получат допълнителна финансова помощ, за да се справят с разходите, които им предстои да направят в началото на есента. Няма никакво значение дали искате кредит за пръв път или вече сте имали такъв - просто трябва да кандидатствате в рамките на есенната кампания и да се възползвате от намаленията.

Защо да вземете кредит с 15% отстъпка?

Ако решите, че имате нужда от финансова помощ, кандидатствайки  до 22.10.2019 г., вие ще получите заем в точно този размер, който искате, и ще си спестите цели 15% от разходите по погасяването му.

Защо MiniZaem.bg?

Изи Финанс се ползва с огромно доверие от страна на потребителите си, тъй като непрекъснато подобрява условията по кредитите. За кредитната компания е важно не само да може да предложи финансова помощ на своите клиенти точно тогава, когато те имат най-голяма нужда, но и заемите, които предлага да са при възможно най-изгодните за потребителите параметри.

Трябват ли ви малък заем за началото на есента? Кандидатствайте за него до 22.10.2019 г. и се възползвайте от 15% намаление от разходите по изплащането му!


    

Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76