От Мини Заем отново зарадваха потребителите си за Великденските празници

01.01.1970


Приятелите ви вече имат планове за почивка или са планували да посрещнат Великденските празници с близките си, а вие се питате как да свиете още бюджета си, за да посрещнете Великден поне прилично.

Мечтаете си да можете да си позволите да подарите няколко дни почивка в добър хотел на семейството или да поканите роднините и приятелите си, за да отпразнувате заедно един от най-тачените християнски празници.

Но после се сещате с какви средства разполагате и мечтата ви лека-полека си отива. Защото сте наясно, че няма от къде да намерите допълнително финанси, за да осъществите мечтите си.

Ами ако ви кажем, че не е необходимо нито да пестите, нито да се ограничавате, за да посрещнете Великден точно както сте си мечтали? Ако ви кажем, че можете да откриете финансовите средства, от които имате нужда бързо, лесно и най-вече изгодно?

Как е възможно това?

От кредитна компания Мини Заем отново доказаха, че са една небанковите кредитни организации, за които един от най-важните приоритети е да са до своите потребители винаги, когато те имат нужда от тях.

В този ред на мисли, от 11.04 до 10.05.2022 година от Мини Заем стартират промоционална кампания за Великден. В периода на кампанията всеки, който има нужда от финансови средства и кандидатства за кредит до заплата или кредит на вноски, ще се възползва от 15% отстъпки от разходите, по погасяването на заема.

Как да поискате заем по време на промо кампанията?

Всъщност, няма нищо по-различно при кандидатстването за кредит с отстъпка. Процедурата е напълно стандартна. Влизате на Мини Заем, заявявате желанието си за заем и при одобрение средствата ви се отпускат с 15 % отстъпка.

Единственото, с което трябва да се съобразите, ако искате да вземете кредит от отстъпка е да го поискате в периода на промоционалната кампания за Великден - от 11. 04 до 10.05.2022 година.

Не мечатайте повече, а реализирайте всичките си планове за Великден. Поискайте своя заем с отстъпка от Мини Заем и се насладете на празниците.

Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76