Възползвайте се от коледните и новогодишни отстъпки за кредити от easyfinance.bg

01.01.1970

Коледните и новогодишните празници стремително наближават и вие отново изпадате в онзи „тих ужас” (както всяка година по това време) дали ще успеете да се справите с всички разходи, които ви предстоят да направите?

 

Пресмятате бюджета си, икономисвате максимално, но заплатата по Коледа никога не е достатъчна, за да успеете да закупите подаръците, за които си мечтаят децата ви, да подмените печката, пералнята и компютъра или да отидете на мечтаната почивка, която си обещавате за поредна година.

 

Спокойно, не сте сами! Анализите показват, че в месеците и дните преди Коледа голяма част от потребителите изпитват нужда от допълнителни средства, за да посрещнат празниците подобаващо. Това е и времето, в което небанковите финансови организации отчитат най-висок ръст в търсенето на бързи заеми онлайн.

 

Проучване, проведено сред потребителите на случаен принцип показва, че интереса към онлайн кредитите точно в този период се дължи на факта, че над 40% от семействата оставят пазаруването на подаръци за последния момент и бързите заеми са една добра и бърза алтернатива да получат нужните финансови средства, за да закупят подаръци за близките си.

 

Ако решите и вие да се възползвате от онлайн кредит, вижте предложенията на Изи Финанс, защото там ви очакват изключително примамливи коледни и новогодишни отстъпки за изтеглени кредити. За всички свои клиенти (редовни и нови) предлага коледни и новогодишни отстъпки за кредити изтеглени от 21.11 до 31.12. 2016 година. Редовните клиенти на кредитната компания могат да се възползват от 33% по-ниски разходи за изтеглен кредит, а за нови клиенти са предвидени 20% по-ниски разходи за изтеглен бърз заем.

 

Как да кандидатствате за коледни и новогодишни отстъпки за кредити, предоставяни от EasyFinance.bg?

 

 

Начинът, по който става кандидатстването и получаването на бързите заеми си е абсолютно същия, който познавате. Единственото различно нещо е, че за да се възползвате от предлаганите отстъпки за изтеглени кредити, трябва да заявите желанието си в периода, в който тече промоцията.

 

Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76