Поискай кредит с 20% отстъпка и реализирай плановете си за лятото

01.01.1970


Имаш нужда от малка финансова подкрепа, за да реализираш плановете си за лятото?


От кредитна компания Изи Финанс имат предложение, което ще ти допадне.


От 19.07 до 14.08.2021 година от кредитната организация стартират поредната си лятна кампания, в която можеш да се включиш. Ако поискаш своя онлайн кредит по време на кампанията от Мини Заем ще ти го предоставят с 20% отстъпка.


И каква е твоята полза от това?


Ако поискаш кредити онлайн  на вноски или до заплата в периода на лятното промо не само ще получиш финансовата подкрепа, от която имаш нужда, но и ще спестиш 20% от разходите по погасяването на заема.


Как да получиш бърз онлайн кредит с 20% отстъпка?


Влизаш в уеб платформата на Мини Заем в периода на промоцията (от 19.07 до 14.08), избираш вида кредитен продукт, за който искаш да кандидатстваш, посочваш сумата, която искаш да ти бъде отпусната и кандидатстваш. Кредитодателят разглежда заявката ти много бързо и ако бъдеш одобрен ти превежда сумата по сметка и с 20% отстъпка от разходите.


Няма допълнителни изисквания или скрити условия. Кандидатстването за заем с отстъпка е изцяло онлайн и не се налага да посещаваш офис.


За онлайн кредит с 20% отстъпка в рамките на лятната промо кампания на Изи Финанс можеш да кандидатстваш от всяка точка на страната и без значение дали вече си ползвал услугите на кредитната организация или си напълно нов кредитоискател.


Имаш нужда от бърз  кредит онлайн, за да довършиш започнатия ремонт у дома? Искаш да заведеш семейството си на почивка? А може би вече си на море или планина, но не си разпределил добре бюджета си? Няма никакво значение за какво искаш да усвоиш заема.


Просто трябва да поискаш кредит от Мини Заем в периода на лятното им промо (от 19.07 до 14.08) и ще имаш парите веднага и с 20% отстъпка от разходите по погасяването му.


Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76