Промо кампания от Черен Петък до Бъдни Вечер

01.01.1970


Имаш нужда от кредит, за да посрещнеш Коледа подобаващо? Или искаш да приключиш годината с платени битови сметки и на чисто? А може би ти трябват средства, за да купиш подаръци за децата, които да сложиш под елхата?

Няма значение за какво ти трябва финансова помощ. Искаш ли я, можеш да я получиш, ако поискаш  кредит на вноски от Изи Финанс.

Защо точно сега да поискаш заем от небанковата финансова институция?


Всяка година, щом наближи Коледа, от кредитната компания стартират промо кампания, в рамките на която предоставят на своите клиенти онлайн кредити с големи отстъпки.

И тази Коледа от Мини Заем не изневеряват на политиката си и стартират поредната си промоционална кампания, по време на която предоставят кредити с 25% по-ниски разходи.

Коледната кампания започва на 25. 11 (Черен петък) и приключва на 24.12 (Бъдни вечер).

Има ли допълнителни критерии, на които трябва да отговаряш?


Краткият отговор е „Не”, само трябва да бъдете одобрени. Кандидатстването е напълно стандартно и изцяло онлайн, а при одобрение парите ти се превеждат по сметка и можеш веднага да започнеш да ги харчиш.

И какво му е хубавото да вземеш заем с отстъпка?


Поискаш ли своя кредит в рамките на коледната промо кампания ще получиш средствата, от които се нуждаеш, но ще си спестиш 25 % от разходите по погасяването на заема.
Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76