Вземи кредит с отстъпка от Изи Финанс и посрещни Коледа с усмивка!

01.01.1970

   

       

Притесняваш ли се как ще успееш да се справиш с декемврийските сметки, които трябва да платиш, с празничната трапеза, която трябва да подредиш и с подаръците, които трябва да сложиш под елхата?

 

Чудиш ли се как да балансираш, от къде да спестиш и как да намалиш разходите така, че все някак да успееш да се справиш с голямото финансово предизвикателство, което те очаква преди всеки голям празник?

 

А можеш ли да направиш нещо по въпроса и да посрещнеш Коледа и Нова година, без да се стресираш заради липсата на финанси?

 

Можеш разбира се! Стига да знаеш на кой да се довериш в труден момент!

 

До Коледа и Нова година остават броени дни, затова не губи време, а виж промоционалните оферти  и вземи своя кредит с 20% отстъпка.

 

Ако влезеш на   MiniZem.bg или EasyFinance.bg и бъдеш одбрен за  онлайн кредит до 31.12.2018 г. не само ще си осигуриш необходимите средства, но и те ще дойдат при теб с 20% отстъпка.

 

Позволи си поне една година да не се тревожиш, позволи си поне една Коледа да посрещнеш така, както винаги си мечтал - с богата трапеза и с много подаръци за децата.

 

Спри да мечтаеш какво би направил, ако имаше достатъчно финанси за празниците, спри да се тревожиш и си позволи да изживееш най-невероятната Коледа по начин, който ще направи щастлив и теб, и цялото ти семейство.

 

Действай веднага, защото промоционалните отстъпки на НБФИ Изи Финанс са в сила само  до 31.12.2018 г!

 

Не губи своя шанс да зарадваш близките си подаръците, които заслужават. Не губи своя шанс, възползвай се от предложението на Мини Заем и вземи своя заем с 20% отстъпка.

 

Влез на страниците на небанковата кредитна институциа, избери вида кредит и сумата, която ще ти е необходима и си гарантирай спокойна Коледа и щастлива Нова Година.

 

       

Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76