Как работим

 

Изи Финанс / Мини Заем ви предлага бърз кредит на вноски до 3000 лв.

Изберете сума и срок, натиснете бутон „вземи пари“, попълнете въпросника. Изчакайте 30 минути за отговор. Ако сте одобрен за кредит ще получите смс и имейл. Прочетете договора и общите условия, които подробно ще Ви изпратим. Ако сте сигурни, че желаете кредита, съгласете се дистанционно чрез онлайн подписване. Ще се свържем с Вас чрез телефонно обаждане, след което ще наредим парите незабавно по банковата Ви сметка или на каса на Изи Пей. Цялата процедура отнема не повече от час. Няма скрити такси и условия. Няма излишни документи и загуба на време.

За да получите кредит е необходимо да имате навършени 18 години, личен  мобилен телефон, поне задоволителна кредитна история и регулярни доходи от трудов/ граждански договор или пенсия. Тези встъпителни изисквания не гарантират одобрение за кредит, в случай, че преценим, че не може да върнете сумата или сте подали неточна информация.

Защо кредит от Изи Финас / Мини Заем?

  • Получавате пари на заем в рамките на час.
  • Изцяло през интернет без посещение на офис.
  • Персонални отстъпки  - до 10% по-ниски разходи.
  • Гъвкави условия – точен избор на сума и срок.
  • Рефинансиране с по-голям и отлагане на вноска.
  • Предсрочно погасяване –без неустойки.
  • Фиксирани разходи  и без скрити такси.

В случай, че имате допълнителни въпроси прочетете тук , пишете ни или ни звъннете.

Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Намерете ни
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден
Намерете ни
За връзка с нас
0700 100 76

Важна информация за онлайн кредитите

Бързите кредити от Изи Финанс се записват в Централен Кредитен Регистър на БНБ. Просрочени вноски по кредити и неизплатени задължения се отразяват в кредитната Ви история, което може да доведе до затруднено финансиране от други небанкови и банкови институции. Данните в Кредитен Регистър се пазят 5 години. Разходите за извънсъдебното събиране на задължението са за Ваша сметка.

Преди да си пуснете искането за интернет кредит обмислете внимателно, дали се нуждаете от него. Препоръчваме Ви при възможност да ползвате кредит от банка с по-ниски разходи.